Wednesday, October 12, 2011

Despre articole publicitare pe blog...

Eu sunt unul din blogării care nu-și monetizează în vreun fel blogul. (wow, e prima oară când mă prezint cu titlul de blogger...„trebuie scris în calendar”).

Și pe lângă faptul că am o repulsie pentru reclame, nici nu privesc cu ochi prea indulgenți pe cei ce fac uz  maxim de bannere și reclame pe blogurile lor...și nici atât nu îmi plac articolele publicitare. Asta fiindcă de cele mai multe ori sunt niște chestii „ieftine”, adică se axează strict pe reclama pe care vor să o facă și e un fel de înjosire a idei de articol.
Ei, cel puțin așa e la unii, și recunosc faptul că nu am citit multe bloguri la viața mea, dar pe unde am întâlnit porcării dintr-astea publicitare am strâmbat din nas.

Dar, de ceva timp am în blogroll un tip care scrie consecvent chestii faine, și care mi-a schimbat total părerea despre aceste articole publicitare prin felul său unic de a le creea.

Vorbesc despre Tudor, pe site-ul căruia am ajuns prin primăvară, nu mai știu de unde...dar am apucat până acum să văd câteva articole publicitare publicate de dânsul, artricole pe care le-am citit cu mare plăcere, fiindcă nu sunt chestii de genul: „vai, ce mi-aș lua un [link] că e mai fain decât *@#*% și e la ofertă pe [link]. Haideți și voi să cumpărăm [link] că e cel mai bun”. Nu! El face adevărate povești bine gândite și scrise așa încât ideea de publicitate e foarte puțin conturată...așa de puțin încât dacă nu ar fi link-urile ai zice că e doar o poveste...

A! și să nu mai zic de povestea pornită pentru SuperBlog 2011. Superbă idee. Mult succes!  asta a fost Later Update (fiindcă încerc să recuperez articolele necititie din Reader).

Felicitări Tudor! Articolele tale mi-au pus rotițele creierului în mișcare pe tema monetizării...
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...