Monday, January 17, 2011

I love Google

...and Google products!

Poate aţi observat că cei de la google au introdus opţiunea de căutare instant, adică îţi afişează rezultatele căutării în timp ce tastezi, fără să fie nevoie să apeşi enter sau butonul de căutare...Ei, asta e mai veche

Nu ştiu exact când s-a implementat, dar eu azi am observat că acum beneficiem şi de previzualizarea  site-ului găsit. Nu trebuie decât să-ţi laşi puţin cursorul pe unul din rezultatele căutării şi presto: previzualizezi într-o fereastra pop-up drăguţă pagina respectivă.

Alte modificări pe care le-am observat faţă de vechiul Google search e la categoria imagini şi anume faptul că afişează 10 pagini cu rezultate, într-una singură şi dacă nici alea nu îţi ajung, abia atunci cauţi mai departe.
şi Google translate s-a mai îmbunătăţit...şi multe alte servicii... Nu intru în detalii, doar voiam să îmi anunţ descoperirea de la miezul nopţii:)
de la mine, 
numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...