Thursday, August 27, 2009

metodă de promovare proastă...

Suntem în 2009, după cum bine ştiţi....Dar în 2007 a apărut o nouă versiune de Microsoft Office.

Nu ştiu dacă sunt şi altele, dar eu cunosc Office '97, Office 2003 şi Office 2007.



'97, la vremea lui a fost bun, a ajutat mulţi oameni, dar a devenit insuficient, datorită evoluţiei şi astfel a apărut 2003. Acesta era mult mai bun, cu un pachet mai mare de programe, cu plugin-uri şi tot felul de îmbunătăţiri. Înca este cel mai bun după părerea mea.

Problemele apar la 2007. A apărut în perioada asta a windows-ului Vista

Wednesday, August 26, 2009

Durerea...nu e decât o unitate de măsură

Încep prin a vă aminti cea mai importantă lege a fizicii: "orice acţiune are o reacţie egală şi de sens contar". (da, mai sunt şi alte moduri de a o spune: orice cauză are un efect....)

având asta în minte deducem că durerea este unitatea de măsura a forţei cu care ne loveşte un stâlp atunci când încercăm "să îi dăm un cap în gură".

Draji tovarăşi şî compatrioţi miliţieni...vă aflaţi (ipotetic vorbind) în Techirghiol, la intersecţia dintre strada "Pictor Ion Titulescu" şi strada "Doctor Ion Tatarnu" şi întâlniţi (ipotetic vorbind) acest indicator, cu plăcuţa informativă corespunzătoare. Ce faceţi:
  1. nimic, fiindcă mergeţi drept înainte pe strada Pictor Ion Titulescu?
  2. viraţi la dreapta pe strada Doctor Ion Tataranu dar nu opriţi să daţi prioritate fiindcă vă aflaţi deja pe drumul prioritar?
  3. respectaţi indicatorul şi opriţi să daţi prioritate, apoi viraţi dreapta?
  4. nu opriţi fiindcă vă încadraţi în categoria de vehicule menţionată în panoul adiţional?


Oricum ar fi....nicio variantă nu e cea sperată de cei care au pus indicatorul... aş crede că este interzis accesul pe acel drum tuturor vehiculelor, excepţie cele menţionate... sau poate e interzisă staţionarea... dar nah! e criză dom'le şi nu mai aveam decât indicator de STOP....românia, ţara alegerilor (greşite). 

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...