Wednesday, September 30, 2009

mai ştiţi T.Î.R. ??

cum ce e aia? Teorema Împărţirii cu REST!! se face la şcoală, dar mai apoi uităm de ea şi învăţăm zecimale; unde punem virgula şi de ce...

La categoria împărţirilor cu rest, unele resturi sunt mai mari , altele mai mici iar unele mai norocoase fiindcă, dacă eşti restul unei anumite împărţiri poţi câştiga un laptop ...şi sincer să fiu, un laptop mi-ar prinde foarte bine (check my Wishlist ).

Ca să vă explic care e treaba de fapt. Este vorba de un concurs organizat de BanipePost Ce e bani pe post? Habar nu am, dar căutând link pentru acest articol am citit că poţi face bani prin publicarea articolelor. Un fel de reclamă personalizată. Scrii un articol despre un produs, îl critici sau îl lauzi..îl promovezi, şi primeşti bani..Voi citi mai multe de pe site-ul lor imediat ce termin articolul ăsta.

Pentru a te înscrie la concurs trebuie să fii persoană fizică deţinătoare de un blog cu minim 10 postări şi vechime de minim o lună. Regulamentul întreg se găseşte pe site-ul amintit, pe pagina contest.php şi merită citit dacă vrei să te înscrii.

Şi asta e tot un fel de reclamă, dar se numeşte metodă de promovare (la aşa un premiu, aş zice că e o metodă foarte bună, mai ales că sunt muuulte blog-uri în ţara asta)

Acum..succes tuturor, dar mai ales mie, că de asta m-am înscris.
mulţumiri organizatorilor: 
bpp 



No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...