Thursday, September 24, 2009

Concurs de bloguri

Am primit azi prin "căsuţa vocală" a Messenger-ului un offline de la o amică, şi era un simplu link (vorba vine simplu, că el e de fapt destul de lung: http://asteptandlasemafor.wordpress.com/2009/09/16/ai-blog-gastigi-premii/ )

Este vorba de un concurs de articole de blog, dar pe pagina amintită era doar promovarea concursului. Organizatorul de drept al concursului este Gabriel Ursan şi detalii despre concurs se găsesc aici

Păi dacă cineva s-a gândit să mă anunţe, înseamnă că "la lume place cum scrie eu", aşa că voi da şi eu cu iscălitura pe acel blog, să mă înscriu la concurs..

În mare, concursul sună cam aşa:



I. Mai întâi PREMIILE
Premiul 1 – Înscrierea blogului tău în 300 de directoare web româneşti. Înscrierea se va face pe parcursul a 15 zile astfel încât google să nu îţi adauge blogul la spam. În plus, vei primi un raport de înscriere la sfârşitul periadei de 15 zile plus zilnic, mailuri de confirmare din partea administratorilor de directoare web. Asta ca să te asiguri că vei beneficia cu adevărat de acest premiu ;)
Premiul 2 – Un domeniu .info plătit de Gabriel timp de 1 an + găzduire în limita a 10 GB. În plus, oferă “la cheie” ultima platformă de WordPress preinstalată şi vom face redirect de pe vechea adresă de blog (dacă ai blog pe WordPress.com) la noua adresă .info pe care o vei primi ca premiu. În acest fel nu îţi vei pierde absolut nici un cititor.
Premiul 3 – Un banner de suţinere a blogului tău, realizat în mod profesionist conform cerinţelor tale, care va sta la loc de cinste pe blogul său şi pe care îl vei putea oferi tuturor cititorilor tăi pentru al pune pe blogurile lor.
Menţiuni – Dacă îi place un blog, două, trei, o sută … din ale participanţilor la acest concurs, îl va adăuga necondiţionat la lista sa de link-uri.
II. REGULAMENT
1. Articolul trebuie să facă referire la telefoane mobile şi la piaţa de telefonie mobilă din România şi trebuie să conţină, printre altele, răspunsuri la următoarele întrebări:
a) Care este marca ta preferată de telefoane mobile? De ce acea marcă?
b) Care este frecvenţa cu care îţi reînnoieşti telefonul mobil? De unde alegi să cumperi?
c) Care este operatorul de telefonie mobilă din România pe care îl apreciezi? De ce?
d) Care este operatorul de telefonie mobilă din România pe care nu l-ai alege? De ce nu?
e) Sincer, cât de multe funcţii ale telefonului tău mobil foloseşti?
f) Dacă ar fi să îţi cumperi acum un telefon mobil, în afară de preţ, ce altceva te-ar determina să-l cumperi “dintr-un loc anume”?
g) Ce consideri mai avantajos pentru tine? Abonament sau cartelă prepay?
h) Ce întâmplări plăcute sau neplăcute ai avut cu telefoanele mobile sau cu reprezentanţii/operatorii de telefonie mobilă din România?
2. Articolul pe care îl scrii trebuie să conţină un trackback/pingback la articolul lui Gabriel.
3. Trebuie să laşi un comentariu la acea adresă cu link direct către articolul scris de tine şi cu nişte date de contact astfel încât să poţi întra în posesia premiului mai uşor, dacă vei fi desemnat câştigător.
4. Câştigătorii vor fi desemnaţi în funcţie de următoarele criterii:
a) Modul original de creaţie.
b) Gradul de sinceritate pe care îl transmite articolul publicat.
c) Corectitudinea gramaticală.
d) Acoperirea cât mai multor cerinţe de la punctul 1.
e) Aprecierea sa personală :)
III. PERIOADA DE DESFĂŞURARE
15.09.2009 – 15.11.2009

de la mine, numa' bine

No comments:

Post a Comment

Atenție: Este activată moderarea comentariilor pentru articolele mai vechi de 10 zile!

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...