Sunday, June 29, 2008

B.Tur #2

Am plecat Sâmbătă 28 iunie 2008 la ora 06.43 de pe strada Sălciilor Nr. 48 (ca de obicei)

De data aceasta, călare pe motoare au fost : Cici, Cristi, George şi subsemnatul; şi binenţeles am pornit kilometrajul în faţa porţii înainte de a porni.

Dat fiind faptul că graba ne-a determinat să schimbăm traseul la primul "B.Tur", am hotărât ca traseul pentru "B.Tur #2" să îl conţină şi pe acela. Şi dacă tot trecea drumul nostru pe lângă Negreşti, am zis că nu ar strica un mic ocol, să ne scăldăm puţin la baraj....ca a fost o săptămână călduroasă...şi sincer îmi era tare dor de apă....nu m-am mai scăldat de astă vară când am fost la mare.

Saturday, June 28, 2008

REGULA MAGAZINULUI



"Noi nu zicem NU la clienţi, îi aburim, îi amânăm". 


Intră un cetăţean:
— Mănuşi aveţi?
Vanzatorul: i, sigur... de care să fie? de piele? tricotate? normale, cu un deget, cu 2 cu 5? Albe, roşii, verzi, negre? Le purtaţi la palton sau la jachetă? Domnule eu vă propun să veniţi mâine cu paltonul, să vedem ce se asortează.
Pleacă omul fericit că-l bagase cineva în seamă; când să iasă pe uşă intră val-vârtej unul hiper-furios c-un colac de budă într-o mână şi c-o placă de faianţă în cealaltă:
— Cucoană, uite ăsta-i capacul de la budă, asta-i nuanţa la faianţă, curu' ţi l-am arătat ieri ACUMA-MI DAI HÂRTIE IGIENICĂ????

Friday, June 06, 2008

B.Tur #1

Pai să începem cu începutul. Am plecat joi 5 iunie 2008 la ora 08.32 de pe strada Salciilor.
Cavalerii cei viteji erau 5: (in ordinea numerelor de pe tricou) Adi, Cici, Cristi, Narcis şi Radu. Am resetat computeru' de bord in faţa porţii şi am pornit în palpitanta aventură.
Am ales urcarea cea mai lejeră spre Miroslava, adică cea pe la Belevedere. Am urcat cu puţin efort dealul şi în vârf am facut prima pauză...bicicleta lui Cristi scârţâia. Problema era pedalierul (varză după părerea mea ..scuze Cristi...dar am văzut şi mai rele aşa că stai calm). Avea joc mare din ax şi nici braţul pedalier nu era strâns bine.

Ha, 2020, învie blogul, prin YouTube

Vreau să revin pe YouTube și să reluăm ce făceam cândva... poate, poate, ușor, ușor, revin și pe blog Dacă vă place și vreți să mai vedeți,...